DJ prijzen

De kosten voor een DJ op jullie bruiloft verschillen nog al eens. Natuurlijk zijn er dure en goedkope DJ’smaar ook andere factoren hebben vaak invloed op de prijs. In het algemeen reikt de prijs voor een DJ op jullie bruiloft tussen de 295,- en 1495,- euro. Omdat ik ook begrijp dat jullie met zo’n prijsbereik nog niets kunnen, vind je hieronder de gemiddelde marktprijzen op basis van jullie wensen van professionele en betrouwbare DJ’s.

De verschillende factoren die invloed hebben:

  • Zomer/winter

  • Doordeweeks/weekend

  • Aantal gasten

  • Licht- en geluidsapparatuur mee

  • Duur van het feest

Kosten DJ Bruiloft
1: Zomer – Weekend – 120 Gasten – Licht, Geluid en DJ – 4 uur

2: Zomer – Weekend – 50 Gasten – Alleen Geluid en DJ– 4 uur
3: Zomer – Weekend – 120 Gasten – Alleen met een DJ – 4 uur
4: Winter – Doordeweeks – 120 Gasten – Licht, Geluid en DJ – 4 uur

Zoals je ziet kan de post ‘kosten DJ bruiloft’ afhankelijk van jullie wensen best veel verschillen. Ook het aantal uur dat DJ draait is van groot belang voor de prijs. Een trouwfeest dat 6 uur duurt kan dan ook veel hoger uitvallen dan een feest van 4 uur. Veel DJ’s berekenen hun prijs namelijk op een standaard feest van 4 uur en voor langere feesten zijn dus extra kosten. Wat een extra uur gemiddeld extra kost zie je hieronder.
Kosten extra uur DJ op bruiloft
Buiten deze te verwachten kosten zijn er ook wel eens DJ’s die ook andere kosten in rekening brengen. Gelukkig zijn deze verborgen kosten bij de meeste DJ’s wel inbegrepen maar helaas niet bij iedereen. Denk daarbij aan kosten als:
  • Opbouw- en afbouw apparatuur

  • Verzekering

  • Schoonmaakkosten spullen

  • Voorrijkosten

 

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwkostuum Limburg

Bij de Trouwpakken outlet Bruidsmode Hasselt hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een Trouwkostuum Limburg op onze website. Je zal er ook een unieke collectie damesschoenen vinden.

Coverband

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

Trouwfotograaf

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering